Viewed 54 times 0 Answers
0
من ۳ سال پیش ریجکت شدم از سفارت ارمنستان مستر بودم و پذیرشمم بی ربط بود نسبت ب رشته تحصیلی ک داشتم و خاهرمم تو همون ایالت بود ک میخاستم برم الان پذیرش PHD گرفتم تو همون رشته مرتبط ب خودم ولی فاند ندارم و اینکه تو با خاهرمم فاصله دارم و تو یه ایالت نیستیم میخاستم بپرسم شما کدوم سفارت رو پیشنهاد میدین برم این سری؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
2021-09-21 04:47:00 Saskatoon دانشگاه #ارمنستان
Similar Question:
#ارمنستان

خوب هستین؟؟ من دوبار از ارمنستان ریجکت شدم برا مستر الان برای دکترا کدوم سفارت رو ترجیح میدین برن؟؟ ک بهتر باشه؟ ریجکتمم سوشایل تای بوده
2021-09-15 03:47:00 #Saskatoon [ارمنستان] دانشگاه

، در مورد مهاجرت داشتم ، آیا رفتن به کشورهایی مثل ارمنستان و یکی دوسال اونجا زندگی کردن، میتونه راهمون رو برای مهاجرت به کانادا ، اروپا یا هموار کنه ؟
2021-09-29 13:35:00 #Nova scotia [مهاجرت به کانادا] دانشگاه

من ۳ ترم دیگه درسم در دوره کارشناسی تموم میشه میخواستم برای ارشد اقدام کنم میخواستم بپرسم چه زمانی باید اقدام کنم برای پذیرش مراحل کار چجوریه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
2021-08-31 12:57:00 #Saskatoon

من رشته کارشناسی مهندسی الکترونیک بوده معدل 14.83 و ارشد هم الترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی خوندم معدل 17.12 ولی من 3 سالی هست که شغلم برنامه نویسی وب و موبایل هستش و کاملا از حوزه برق دیگه جدا شدم الان می خوام برای ارشد مجدد اقدام کنم و قصدمم این هست که یا مهندسی نرم افزار بخونم یا علوم کامپیوتر این رشته ها به رشته ی من نامرتبط حساب میشه بهم پذیرش میدن (مخصوصا کامپیوتر ساینس که فکر می کنم اون خیلی دوره از رشته من باز مهندسی کامپیوتر نزدیک تره به نسبت)؟ اصلا من اجازه دارم برای این رشته ها اپ
2021-10-12 02:39:00 #Saskatoon

با معدل ۱۲ رشته عمران با ۳ سال سابقه کار و ایلتس ۶ می تونم پذیرش بگیرم!!
2021-09-07 15:45:00 #Saskatoon

تو نامه پذیرش من ۲ سال برنامه درسی و ۱ سال پیش نیاز زده، یعنی دوره میشه ۳ ساله؟ ?
2021-09-08 00:45:00 #Saskatoon

من برای کانادا دارم بلیط هواپیما میخرم و مسیری که انتخاب کردم یه استاپ تو ایتالیا داره و استاپ بعدیش تورنتو هست از آژانس که پرسیدم میگفتن نمیتونی تو شنگن بری و تنها آپشن استاپ تو لندنه خواستم ببینم این حرفشون درسته و من این بلیط رو نخرم؟ پیشاپیش ممنون از کمکتون
2021-08-31 12:03:00 #Saskatoon

من ۷ june ریجکت شدم از شنیدم که چون دانشگاه اتاوا دیفر نداره، اونایی که قبلا پذیرش داشتند میتونن دوباره اپلای کنن به خود دانشگاه هم ایمیل زدم و پرسیدم که من میتونم بعد ددلاین دوباره اپلای کن با توجه به این که ریجکت شدم، گفتن که آره میتونم من دوباره اپلای کردم ولی هنوز پذیرشم نیومده کسی هست اینجا شرایط مشابه منو داشته باشه
2021-09-15 04:15:00 #Saskatoon

از آقا پیمان و بقیه بعد از بایومتریک باید منتظر ایمیلی باشم از سفارت یا از مرکز بایومتریک؟ البته از VFS Global برام ایمیل اومده که: the envelope for the decision on the result of your visa has been received at the Canadian visa ..
2021-09-17 06:10:00 #Saskatoon